Seuraa blogilstalla

perjantai 5. lokakuuta 2012

Vähän jotain muuta kirjojen lisäksi
Lupasin kirjoittaa tähän blogiin myös jostain muusta kun kirjoita, tehdään nyt tässä nyt heti sellainen pikku sivuhyppy tv:n maailmaan. Olen kohtuu ahkera tv:n katselija, elokuvat, jotkut sarjat, dokumentit mielenkiintoisista aiheista ovat suosikkejani. niin ja urheilu, tämä vuosi on ollut siinä suhteessa juhlaa kun on mahdollista seurata yu-em-kisoja, jalkapallon EM-kisoja ja syksyn huipennuksen Lontoon olympialaisia.
Kanavista tulee varmaan seurattua eniten yletä, satunaisesi kyllä muutakin. Tarjonta on kyllä muuttunut niistä ajoista kun meillekin kotiin hankittiin ensimmäinen tv joskus kuusikymmenluvulla. Minullakin näkyy näitä maksuttomia kanavia toistakymmentä. Sen kyllä huomaa, että määrä ei lisää laatua, suurin osa tarjonnasta on tasaista bulkkia josta ei helmiä erotu. Vähän pettynyt olen kyllä ylenkin tämän syksyn tarjontaan, uutuuksia on kyllä esitetty, muttei niistä mikään ole oikein sytyttänyt. Yksi poikkeus on, kerroin että, kirjallisuuden puolella yksi suosikkini on Sci-fi, ja yksi tämän syksyn sarja uutuus, jota on seurannut mielenkiinnolla on myös tätä tyyliä. Tarkoitan tv 2 esiteltävää Ruotsalaisista sarjaa Hubotit - melkein ihmisiä. Se on taattua ruotsalaislaatua, mielenkiiltoinen aihe ja hyvä toteutus. Yksi pitkäaikainen seurattava samalta kanavalta ehti syyskuussa päättyä. Kova laki-sarja oli myös suosikkini, olen varmaan katsonut melkein kaikki sen osat. Rinnakassarja Kova laki:erikoisyksikkö vielä onneksi jatkuu.
Päätökseen tänä syksynä tulee myös suomalaisen tv:n pitkäaikaisin sarja Kotikatu. Olen seurannut Mäkimaita ja Luotoloita kaikki vuodet, en tiedä onko tämä nostalgiaa mutta minusta on armollista, että sarja nyt lopetetaan, niin paljon sen taso on alkuajoista laskenut.
laitan tähän loppuun linkin Hubotit-melkein ihmisiä Arneena katseluun. http://areena.yle.fi/tv/1647118

Meinasi unhotua;tänään on yksi merkittävä viisikymmenvuotis päivä. Tänään julkaistiin The Beatles yhtyeen ensi single Love Me Do, ja samoin tänään sai ensi-iltansa ensimmäinen Bond leffa, 007-ja Dr No (pääosassa
Sean Connery) Molemat minunkin suosikkejani läpi vuosien.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Salainen_agentti_007_ja_tohtori_No

http://fi.wikipedia.org/wiki/The_Beatles

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti