Seuraa blogilstalla

tiistai 2. lokakuuta 2012

Tästä bolgista ja vähän minusta


Olen harmaa partainen (ja tukkainen), ensi vuona kuusikymppinen mies, jonka elämään kirjat ovat kuuluneet siitä asti kun sain ensimmäisen kirjastokortin. Muistan vieläkin, että se oli väriltään vihreä pahvikortti, jonka alareunaan kirjaston täti löi vuosileiman aina vuoden alussa. Turun pääkirjaston vanhan puolen upeasta pääovesta olen sitten kulkenut vuosien saatossa, varmaan satoja kertoja. Tästä onkin helppo päätellä, että asun täällä Turussa, olen koko ikäni asunut. En osaa pitää lukemista harrastuksena, kirjat ovat kuuluneet elämääni ja merkinneet minulle enenemän kuin jokin harrastus. Ne ovat viihdyttäneet, tarjonneet pakopaikan yksinäisyydestä, avartaneet maailmaa, voisipa sanoa, että en ole se mikä olen, ellen olisi lukenut niin paljon kun olen. Toki elämääni on mahtunut muutakin, ja oli vaihe elämässä noin kymmen vuotta sitten jolloin en yksinkertaisesti kyennyt keskittymään lukemiseen. Sitäkin paremmalta tuntui kun taas uudestaan huomasin jaksavani lukea kokonaisen kirjan loppuun ja nautin sitä.
Tässä bolgissa ajatus on ykienkertaisesti kertoa omia mietteitä lukemastani. Olen aina lukenut monipuolisesti, niin kaunokirjallisuutta, dekkareita, Sci-fi :ä ja yhdessä vaiheessa myös runoja. Ainoa aihealue joka on jäänyt väliin, on lastenkirjallisuus. Luen myös tietokirjoja, historia, psykolokia, elämänkerrat politikka, erilaiset kansat ja kulttuurit sekä totta kai koiran omistajana kaikki mikä liittyy koiriin kiinnostaa.
Joita hajahuomioita voi tänne myös eksyä elokuvista, teatterista, tv:stä, ruoan laitosta ja leipomisesta urheilusta, kaikista näistä tykkään Niin ja koirista, omani nimi on Milla, 7 vuotias monirotuinen kaunotar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti