Seuraa blogilstalla

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Talvista lukuväsymystäTämä blogi on nyt viettänyt hiljaiselo useamman viikon. Olen aloittanut useammankin kirjan lukemisen, mutta en ole saanut yhtään luettua loppuun. Olen ajatellut, että tavallaan viimeinen lukemani kirja, Ulla-Leena Lundberg Jää oli niin hieno romaani, että se on asettanut riman aika korkealle. Tavanomaiset kirjalliset tuotokset eivät kiinnosta kun on lukenut jotain hienoa. Niitä uusia hienoja lukuelämyksiä odotellessa, vähän asiaa tv:ohjelmista. Aloitetaan eilisestä sunnuntaista, Ylen ykköseltä tulee illalla BBC:n tuottama Hiljainen todistaja, josta nähdään nyt keväällä uusia jaksoja. Sarja kuvaa rikostutkimusta vähän eri näkökulmasta, päähenkilöt ovat oikeuslääkäreitä. Tänään tulee taas Yle Teemalta uusi jakso hienosta Iskelmä-Suomi sarjasta. Minunlaiselle muusikin suurkuluttajille tämä sarja on todellista juhlaa, tarjoaa muistoja ja elämyksiä, jotka olivat jo jääneet unholaan. Suosittelen lämpimästi, sarja piirtää myös oivaa ajankuvaa suomesta.
Huomenna taas tulee Yle fem kanavalta jo toiseksi viimein osa tanskalaisesta sarjasta Rikos, jota olen jo täällä aikaisemmin kehunut. Samana päivänä tulee ykköseltä toinen osa ruotsalais sarjasta Pyhiinvaeltajan kuolema, jossa avataan uudestaan Palme- murhatutkimusta. Kiinnostavaa, vaikka ei ehkä kovin dramaattista kerrontaa, Palmesta kun tuli puhe täytyy vielä mainita saman kanavan keskiviikon historia dokumentti Palme, joka tällä viikolla ehtii toiseen osaansa.
Viime viikko tuli seurattua Hiihdon MM-kisoja, kylähän ne joitakin hienoja kilpailuja tarjosivat, ehkä olen kuitenkin sen verran vanhanaikainen, että kaipaan hiihtoon väliaikakilpailuja, niissä on ihan omanlaisensa jännity mitä eivät nämä massa lähdöt tarjoa.
Tiistaina on tarjolla myös huippujalkapalloa kun, suosikkiseurani Manchester United ja Real Madrid ottavat Mestarien liigan neljännesvälierässä yhteen ja Manulla on hyvät mahdollisuudet jatkoon, taidanpa panostaa hiukan pitkävetoon ko. kohteessa.
Aurinkoista kevättä odotellessa, hyviä katselu ja luku hetkiä, toivoo harmaapartainen mies!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti